Esperjohansen.dk

Få din krop i balance

Hvad er Totum kropsterapi?

En Totum-behandling er en kropslig behandling, der tager udgangspunkt i et holistisk syn på kroppen og mennesket.

Din krop bærer præg af, hvordan du har levet dit liv. Din psykiske tilstand påvirker din krop, og din fysiske tilstand påvirker omvendt dine følelser, tanker og sindsstemninger. Totum-behandlingen arbejder således i feltet mellem det psykiske og det fysiske.

I en behandling kan vi gå hårdt i de muskelspænd, der er, for at du bedre kan mærke, hvor og hvordan du holder fast. Der kan være smerte forbundet med det, men med guidning fra din behandler ændrer smerten sig til at blive medgørlig og mindskes. Behandlingen behøver ikke at være smertefuld. Der kan også arbejdes med blidere pulsering og med at mærke grænser uden smerte.

Idet vi går i gang med at arbejde med din krop med både dybe tryk, stræk og pulserende bevægelser, vil din krop afsløre, hvordan du forholder dig til det, der ligger i din krop. Kæmper du imod? Trækker du dig? Eller hvilke andre reaktionsmønstre tager du i brug, når du bliver udfordret?

Totum-behandlingen skaber en ny kontakt til din krop, således at du opnår en øget bevidsthed om, hvad der skal til for, at du kan slippe de fysiske og psykiske spændinger, du har.

Klinikken

Jeg har indrettet behandlerrum i min private bolig. Behandlerrummet er placeret uafhængigt af den resterende bolig og har egen indgang fra husets gavl.

Adressen er:

P Hansens Gyden 32
5450 Otterup

Pris

Én behandling koster kr. 600,-
Du har dog mulighed for at købe et klippekort:
- 5 behandlinger til kr. 2550,- (spar 450,-)
- 10 behandlinger til kr. 4800,- (spar 1200,-)

Klippekort

Jeg anbefaler altid at starte i et forløb, da det giver mulighed for at komme i dybden med nogle af de problematikker, man ikke kan nå på en enkelt behandling. Hvis du er i tvivl hvor mange behandlinger du har brug for, så skriv mig gerne en mail.

Hvad kan en behandling gøre for dig?

Totum er en kropsterapeutisk uddannelse, der bygger på mesterlærer princippet.

Den henvender sig til alle, der ønsker at arbejde med behandling af kroppen og mennesket.

Uddannelsen som kropsterapeut har givet mig endnu et håndværk, både fysisk og især mentalt, idet jeg nu har lært at lytte til min egen krop, lytte til min indre stemme og bruge min intuition.

Jeg bruger også min intuition i behandlingen, hvor jeg mærker og fornemmer, hvor kroppen har brug for opmærksomhed. 

Esper Johansen - tlf: +45 60 85 75 78 - mail: johansen.esper@gmail.com